Casa Solutions

Casa Solutions is een Digitale drukkerij gelegen aan Oerdijk 186 in Lettele.

Meer informatie over Casa Solutions in Lettele

Casa Solutions is een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT en 3D-printen en -ontwerp. Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerking tussen de oprichters Kevin Daggenvoorde en Twan Munster. Ze begonnen met vrijwilligerswerk en eigen projecten, maar besloten al snel om hun kennis en vaardigheden zakelijk in te zetten. Casa Solutions biedt verschillende diensten aan, zoals het maken van 3D-bestanden, webdesign, app-ontwikkeling en computerreparaties. Ze hebben een portfolio met projecten op het gebied van 3D-printen en -ontwerp, evenals web- en app-ontwikkeling. Het team bestaat uit Twan Munster, de IT-specialist, en Kevin Daggenvoorde, de 3D-expert. Ze hebben een passie voor hun vak en streven naar werkende oplossingen voor hun klanten. Het bedrijf is gevestigd in Lettele en biedt verschillende contactmogelijkheden.

Wil je weten wat Casa Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Casa Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Casa Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Casa Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Casa Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Casa Solutions

Bezoekers bekeken ook