Burnside Shop

Burnside Shop is een Snowboardwinkel gelegen aan Sint Olafstraat 6 in Deventer.

Meer informatie over Burnside Shop in Deventer

De tekst gaat over de Burnside WhatsApp Shop, waar je via WhatsApp producten kunt bestellen. Je kunt het WhatsApp nummer van de winkel opslaan en een bericht sturen met wat je wilt bestellen. De meeste producten staan met een prijs op de website en betalen gaat eenvoudig via een betaalverzoekje. Het kan soms wat langer duren voordat je een reactie krijgt als het druk is. In de FAQ worden antwoorden gegeven op veelgestelde vragen, zoals dat steps/scooters niet zijn toegestaan in het skatepark en dat stickers niet gratis worden opgestuurd. De winkel bestaat al meer dan 35 jaar en verkoopt merken zoals Vans, Adidas, Etnies, Nike en New Balance. Het skatepark bestaat al 25 jaar en is misschien wel het leukste van Europa. Je kunt bij de winkel terecht voor snowboards, wakeboards, skateboards, longboards, sneakers, kleding, bmx en inline skates. De Burnside WhatsApp Shop is een interactieve webshop waar je 24 uur per dag een bestelling kunt plaatsen of een vraag kunt stellen. Het is effectiever en duurzamer dan een gewone webshop. Je kunt producten laten verzenden door heel Europa. Het adres van de winkel is Sint Olafstraat 6, 7418 CG Deventer. De openingstijden van de shop en het skatepark zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Burnside Shop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Burnside Shop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Burnside Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Burnside Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Burnside Shop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Burnside Shop

Bezoekers bekeken ook