Budo Vereniging Deventer

Budo Vereniging Deventer is een Vechtsportclub gelegen aan Piet Van Donkplein 1 in Deventer.

Meer informatie over Budo Vereniging Deventer in Deventer

Budo Vereniging Deventer is een sportvereniging waar mensen van alle leeftijden en geslachten samenkomen om vechtsporten te beoefenen, zoals judo, karate, Jiu Jitsu en Braziliaans Jiu Jitsu. Er is ook aangepast judo beschikbaar. Op de website van de vereniging kunnen mensen zich inschrijven en er zijn verschillende leraren die de lessen verzorgen, zoals René Hageman voor karate en Jiu Jitsu en Saron Debets voor Braziliaans Jiu Jitsu. De website is ontwikkeld door GROOVE DIGITAL.

Wil je weten wat Budo Vereniging Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Budo Vereniging Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Budo Vereniging Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budo Vereniging Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Budo Vereniging Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Budo Vereniging Deventer

Bezoekers bekeken ook