BTEQ B.V.

BTEQ B.V. is een Milieuadviseur gelegen aan Spoorstraat 4 in Bathmen.

Meer informatie over BTEQ B.V. in Bathmen

BTEQ is een bedrijf dat zich bezighoudt met afvalverwerking en milieuadvies. Ze zorgen voor de regie over de afvalafvoer, inclusief het vinden van geschikte verwerking, logistiek en benodigde formaliteiten. Ze zijn gespecialiseerd in het recyclen van straalgrit, straalstof, walshuid en snijzand, inclusief asbest-verontreinigd straalgrit. BTEQ biedt deskundigheid, kwaliteit en goede communicatie, en zoekt samen met klanten naar praktische en financieel aantrekkelijke oplossingen. Het bedrijf is ontstaan in 2009 en heeft ruim 30 jaar expertise. Ze richten zich voornamelijk op staal- en conserveringsbedrijven op het gebied van afval, en op gemeentelijke afvalbedrijven en overheden voor advies. BTEQ staat voor klantgerichtheid en persoonlijke benadering. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend contact opnemen.

Wil je weten wat BTEQ B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BTEQ B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BTEQ B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BTEQ B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar BTEQ B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BTEQ B.V.

Bezoekers bekeken ook