Broodbode Deventer Keulenstraat

Broodbode Deventer Keulenstraat is een gelegen aan Keulenstraat 10 in Deventer.

Meer informatie over Broodbode Deventer Keulenstraat in Deventer

De tekst gaat over de Broodbode, een lunchzaak die huisgemaakt brood serveert. Ze bieden belegde broodjes, salades, zoetigheden en gezonde smoothies aan op hun menukaart. Je kunt de broodjes gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen. De Broodbode heeft vestigingen in 7 steden in Oost-Nederland en biedt ook lunchbonnen aan. Daarnaast worden er veganistische opties aangeboden, zoals het broodje falafel. Ook hebben ze een zomerdrankenkaart met verfrissende drankjes. Het populaire TikTokaccount Broodjestester heeft een positieve recensie gegeven aan een broodje van de Broodbode in Enschede. Ten slotte is de Broodbode op zoek naar nieuwe medewerkers en staat kwaliteit hoog in het vaandel, waarbij ze zelf hun brood maken en streven naar het lekkerste brood van de stad.

Wil je weten wat Broodbode Deventer Keulenstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodbode Deventer Keulenstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodbode Deventer Keulenstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodbode Deventer Keulenstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Broodbode Deventer Keulenstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodbode Deventer Keulenstraat

Bezoekers bekeken ook