Brasserie Zonnig

Brasserie Zonnig is een Brasserie gelegen aan Dorpsstraat 8 in Diepenveen.

Meer informatie over Brasserie Zonnig in Diepenveen

Brasserie Zonnig is een vriendelijke brasserie in Diepenveen met een warm en sfeervol interieur en een veranda met uitzicht over de Dorpsstraat. De brasserie is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur. Op maandag en dinsdag is de brasserie gesloten, maar voor groepen is het mogelijk om in overleg exclusief te reserveren. De keuken neemt bestellingen aan tot 20.00 uur en de deuren sluiten pas als de laatste gasten vertrokken zijn. De brasserie serveert 's ochtends heerlijke koffie en thee met ambachtelijk gebak, tijdens de lunch kunt u genieten van belegd biologisch oerbrood, salades, soepen en flammkuchen, en 's avonds kunt u kiezen uit verschillende gerechten van de dinerkaart. Reserveren kan telefonisch of online via het reserveringssysteem.

Wil je weten wat Brasserie Zonnig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Zonnig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Zonnig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Zonnig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Brasserie Zonnig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Zonnig

Bezoekers bekeken ook