Brasserie Bloom

Brasserie Bloom is een Brasserie gelegen aan Flora 32 in Deventer.

Meer informatie over Brasserie Bloom in Deventer

Brasserie Bloom wordt ook wel de huiskamer van Colmschate genoemd en is de hele dag geopend. Je kunt er terecht voor een snelle kop koffie tijdens het boodschappen doen, een uitgebreide lunch, een borrel aan het eind van de dag, en zelfs voor een diner op reservering vanaf 10 personen. Ze bieden ook een uitgebreide High Tea aan. Brasserie Bloom is de ideale plek om een verjaardag te vieren, een feest te geven met een DJ, borrelen met een groep, of vergaderen. Ze zorgen graag voor de catering en bespreken vrijblijvend alle opties. Het eten bij Bloom wordt als vers en duurzaam ervaren en het personeel is vriendelijk. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, en op zondag is de brasserie gesloten. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website of telefonisch, en ze zijn ook te volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Brasserie Bloom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Bloom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Bloom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Bloom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Brasserie Bloom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Bloom

Bezoekers bekeken ook