Bouwgenoot B.V.

Bouwgenoot B.V. is een Bouwadviseur gelegen aan Kolkweg 43 in Deventer.

Meer informatie over Bouwgenoot B.V. in Deventer

Bouwgenoot is een bouwkundig adviesbureau in Deventer dat al meer dan 40 jaar actief is in het adviseren, ontwerpen, uittekenen, aanbesteden, begeleiden en opleveren van bouwprojecten. Het team van Bouwgenoot bestaat uit ervaren projectleiders, bouwkundig adviseurs en tekenaars, die samenwerken met andere architecten en constructeurs. Ze richten zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn betrokken bij nieuwbouw, verbouw, restauratie, herbestemming en onderhoud. Het werkgebied van Bouwgenoot bevindt zich voornamelijk in de regio rond Deventer, maar ze kunnen ook buiten deze regio worden ingeschakeld. Ze bieden diensten aan op het gebied van bouwkundig advies, haalbaarheidsonderzoeken, ontwerp, tekeningen, vergunningen, aanbesteding, bouwbegeleiding, oplevering, keuringen, verduurzaming, energieadvies, onderhoudsadvies en splitsingstekeningen. Bouwgenoot heeft in de afgelopen jaren verschillende projecten succesvol afgerond en is beschikbaar voor samenwerking in bouwprojecten, zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Wil je weten wat Bouwgenoot B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwgenoot B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwgenoot B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwgenoot B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Bouwgenoot B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwgenoot B.V.

Bezoekers bekeken ook