Bookt

Bookt is een Internetmarketing gelegen aan Keulenstraat 10 in Deventer.

Meer informatie over Bookt in Deventer

Bookt is een online afsprakensysteem dat gratis 60 dagen uitgeprobeerd kan worden. Het systeem is gebruikersvriendelijk en helpt bij het verhogen van de boekingsgraad en het voorkomen van no-shows door automatische herinneringen. Het is eenvoudig te integreren met Google en Outlook Calendar en kan binnen vijf minuten worden opgezet. Het systeem is geschikt voor verschillende branches, zoals massagesalons, kappers, wellness- en beauty salons. Bookt biedt ook de mogelijkheid om afspraken bij te houden, medewerkers en diensten toe te voegen, en afspraken te synchroniseren met Google Calendar. De eerste 60 dagen zijn gratis en het systeem kan op elk moment worden opgezegd. Technische vragen kunnen worden gesteld via telefoon, e-mail of WhatsApp. Klanten ontvangen verschillende standaard e-mailherinneringen en deze kunnen naar eigen smaak worden aangepast. Bookt heeft een vaste lage maandprijs zonder extra kosten voor extra medewerkers of veel afspraken.

Wil je weten wat Bookt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bookt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bookt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bookt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Bookt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bookt

Bezoekers bekeken ook