Boode in Bathmen

Boode in Bathmen is een Brasserie gelegen aan Brink 10 in Bathmen.

Meer informatie over Boode in Bathmen in Bathmen

Boode in Bathmen is een plek waar je het perfecte feest kunt beleven, gastvrij ontvangen wordt, inspirerende meetings kunt houden en kunt genieten van fantastisch eten en mooie wijnen. Bij Boode is alles onder één dak te vinden, zoals heerlijk dineren, spetterende feesten in een van de zalen en het vieren van de mooiste dag van je leven. Het restaurant, nu omgedoopt tot Foodbar, biedt uitdagende gerechten en een uitgebreide menukaart met wel 100 verschillende wijnen. Berry Schut en Maureen Hengeveld hebben onlangs Boode overgenomen en zijn enthousiast over de mogelijkheden die de locatie biedt. Bezoek Boode in Bathmen en geniet van een culinaire ervaring.

Wil je weten wat Boode in Bathmen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boode in Bathmen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boode in Bathmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boode in Bathmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Boode in Bathmen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boode in Bathmen

Bezoekers bekeken ook