BoerenBed Het Wesselink

BoerenBed Het Wesselink is een Boerderijverblijf gelegen aan Wesselinksdijk 7 in Schalkhaar.

Meer informatie over BoerenBed Het Wesselink in Schalkhaar

Het Wesselink in Salland, gelegen in Deventer in de provincie Overijssel, is een melkveehouderij waar ongeveer 60 koeien leven. Deze koeien kunnen zelf kiezen wanneer ze gemolken worden door de melkrobot en of ze naar buiten gaan of binnen blijven. Henk en Margriet, de eigenaren, laten gasten graag kennismaken met het boerderijleven. Het tenthuisje waarin je verblijft, bevindt zich aan de bosrand met uitzicht op de weilanden waar de koeien grazen. Op de boerderij kun je 's ochtends genieten van de reeën die door het weiland lopen, een ei rapen in het kippenhok en deze koken op de houtkachel. Daarnaast kun je de stal in gaan met boer Henk om te zien hoe de melkrobot werkt en kun je deelnemen aan activiteiten zoals skelteren, hutten bouwen en schommelen. In de omgeving vind je prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Ook kun je een bezoek brengen aan Deventer, waar je kunt genieten van terrasjes en musea. Op de boerderij zijn honden toegestaan (aangelijnd) en zijn er verschillende dieren aanwezig, zoals kippen, geiten, konijnen, pony's en koeien.

Wil je weten wat BoerenBed Het Wesselink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoerenBed Het Wesselink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoerenBed Het Wesselink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoerenBed Het Wesselink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar BoerenBed Het Wesselink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoerenBed Het Wesselink

Bezoekers bekeken ook