Biljartcentrum De Dam

Biljartcentrum De Dam is een Poolcentrum gelegen aan Walstraat 111 in Deventer.

Meer informatie over Biljartcentrum De Dam in Deventer

Biljartcentrum "De Dam" is opgericht in 1977 en wordt momenteel beheerd door een stichting. Het doel van de stichting is het bevorderen van de biljartsport en zij bieden faciliteiten aan zowel KNBB- en recreatieverenigingen als individuele biljarters. Er zijn vier biljarttafels en een pooltafel in de benedenzaal, en twee wedstrijdtafels in de bovenzaal. Ook biedt De Dam bedrijfsuitstapjes aan waarbij men kennis kan maken met de biljartsport. Momenteel is er geen QR code vereist om binnen te komen, maar bezoekers worden gevraagd om bij corona gerelateerde klachten eerst een test te doen. Er zijn regels en afspraken voor het gebruik van de wedstrijdtafels, zoals het reserveren van tevoren. Het is niet toegestaan om te roken bij de deuropening aan de Walstraat, maar er zijn bankjes waar men kan roken. Alcoholische dranken mogen alleen binnen het pand worden genuttigd. Het biljartcentrum verwacht dat iedereen zich aan deze afspraken houdt.

Wil je weten wat Biljartcentrum De Dam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biljartcentrum De Dam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biljartcentrum De Dam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biljartcentrum De Dam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Biljartcentrum De Dam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biljartcentrum De Dam

Bezoekers bekeken ook