Bever

Bever is een Winkel voor buitensport gelegen aan Boreelplein 48 in Deventer.

Meer informatie over Bever in Deventer

Bever Deventer is een winkel gevestigd in de Boreelkazerne in Deventer. De winkel heeft een uitgebreide collectie lifestyle- en outdoorartikelen en biedt verschillende services aan, zoals winkelen op afspraak, het ophalen van bestellingen in de winkel en het uitproberen van uitrusting. Daarnaast bieden ze ook onderhouds- en reparatiediensten aan, zoals professionele reiniging van donskleding en slaapzakken, schoenreparatie en onderhoudsbeurten voor wintersportuitrusting. In de winkel is gratis WiFi beschikbaar en je kunt er ook bestellen en laten bezorgen. Andere Bever-winkels in de buurt zijn onder andere in Apeldoorn, Zwolle, Doetinchem, Arnhem, Hengelo en Ede.

Wil je weten wat Bever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Bever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bever

Bezoekers bekeken ook