Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE

Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE is een Fotograaf gelegen aan Oerdijk 188A in Lettele.

Meer informatie over Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE in Lettele

In deze tekst wordt Betty van Engelen voorgesteld als zowel een coach als een fotograaf die zich richt op het onthullen van het bijzondere in het schijnbaar gewone. Ze is gespecialiseerd in het plaatsen van onderwerpen in een verrassend kader en het ontdekken van iets nieuws in oude patronen. Daarnaast organiseert ze fotoreizen naar Gambia, waar rust, stilte, zon en contemplatieve fotografie centraal staan. Men kan ook een dag meedoen om zelf te ervaren wat contemplatieve fotografie inhoudt. De contactinformatie van Betty van Engelen is beschikbaar en men kan zich aanmelden voor haar nieuwsbrief en haar volgen op sociale media.

Wil je weten wat Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Betty van Engelen, INTUÏTIEVE FOTOGRAFIE

Bezoekers bekeken ook