Beautysalon Mon Rêve

Beautysalon Mon Rêve is een Schoonheidssalon gelegen aan Grote Ratelaar 20 in Deventer.

Meer informatie over Beautysalon Mon Rêve in Deventer

Beautysalon Mon Rêve is een plek waar je kunt ontspannen en jezelf kunt opladen. Ilse, de eigenaresse, heeft besloten om in haar nieuwe salon de elementen van een prachtige huid, ontspanning en een sterke mindset samen te brengen. Tijdens een behandeling in de salon ervaar je innerlijke rust, werk je aan je mindset en zorg je ervoor dat je huid in topconditie is. De salon maakt gebruik van verzorgingsproducten en biedt ook huidanalyses, beautybehandelingen en behandelingen tegen huidveroudering. Ilse is ook ambassadeur van meditation moments en hecht veel waarde aan meditatie in de salon. Meditatie heeft vele voordelen, zoals meer emotionele balans en een sterker immuunsysteem. Je kunt bij de salon terecht voor een leuke kortingsactie voor een jaarabonnement op Meditation Moments. De salon is gevestigd in Deventer en heeft verschillende openingstijden. Je kunt contact opnemen via beautysalonmonreve@gmail.com of telefonisch via (06) 19 86 12 77.

Wil je weten wat Beautysalon Mon Rêve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Mon Rêve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Mon Rêve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Mon Rêve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Beautysalon Mon Rêve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Mon Rêve

Bezoekers bekeken ook