Beauty Treats

Beauty Treats is een Schoonheidssalon gelegen aan Slonninkweg 16 in Deventer.

Meer informatie over Beauty Treats in Deventer

Beauty Treats is een schoonheidssalon, opgericht in 2013 door eigenaar Anouk. De salon biedt verschillende behandelingen aan voor het gezicht en lichaam, waaronder reinigende behandelingen, schoonheidsbehandelingen en pedicures. Er zijn ook losse behandelingen beschikbaar, zoals epileren, verven en harsen. Daarnaast biedt Beauty Treats ook manicures aan. Anouk werkt met de merken Nouvital en Extenso en streeft ernaar elke behandeling een "Treat" te maken voor de klant. De salon is aangesloten bij Pro Voet. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan contact worden opgenomen via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Beauty Treats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Treats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Treats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Treats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Beauty Treats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Treats

Bezoekers bekeken ook