Beautique Nurjanie

Beautique Nurjanie is een Schoonheidssalon gelegen aan Holterweg 12 in Deventer.

Meer informatie over Beautique Nurjanie in Deventer

In Deventer is er een huidverbeterende schoonheidssalon genaamd Beautique Nurjanie. Ze bieden verschillende schoonheidsbehandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, cosmetische hand- en voetmassages, lichaamsmassages en ontharing. De salon werkt met twee verschillende merken, HL Professional en Alissa Beauté. HL Professional biedt een breed scala aan gezichtsbehandelingen en oplossingen voor verschillende huidtypes. Alissa Beauté daarentegen biedt natuurlijke dermocosmetica, gemaakt op basis van wetenschappelijk onderzoek. Het merk vermijdt veel voorkomende irriterende stoffen en richt zich op actieve ingrediënten uit de natuur en technologische actieve stoffen. De salon is gevestigd aan de Holterweg 12 in Deventer.

Wil je weten wat Beautique Nurjanie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautique Nurjanie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautique Nurjanie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautique Nurjanie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Beautique Nurjanie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautique Nurjanie

Bezoekers bekeken ook