BCC Deventer

BCC Deventer is een Elektronicawinkel gelegen aan Essenstraat 2A Runshoppingcentre de Snipperling in Deventer.

Meer informatie over BCC Deventer in Deventer

In Deventer is er een BCC-winkel gevestigd in het Runshopping Centre De Snipperling. Je kunt een afspraak maken voor een winkelafspraak of een Whatsapp (video) gesprek. De winkel is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto kun je gratis parkeren bij het winkelcentrum en met de bus kun je gebruikmaken van lijn 6, waarbij de dichtstbijzijnde bushalte Runshoppingcentre is. In de winkel bieden ze verschillende services, zoals de installatie van split airco units, een outlet met hoge kortingen op apparatuur, en de mogelijkheid om te controleren of een product op voorraad is of direct te bestellen. Daarnaast is er een DHL Servicepoint aanwezig en kun je lege cartridges en oude mobiele telefoons inleveren, waarvan de opbrengst naar de CliniClowns gaat. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om de beste deals en acties direct in je mailbox te ontvangen.

Wil je weten wat BCC Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BCC Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BCC Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BCC Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar BCC Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BCC Deventer

Bezoekers bekeken ook