BBLD

BBLD is een Marketingconsultant gelegen aan Zwolseweg 17 in Deventer.

Meer informatie over BBLD in Deventer

BBLD is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van creatieve marketing en communicatie voor organisaties met meerdere (internationale) vestigingen. Hun aanpak omvat een gestructureerde opbouw en een brede corporate communicatie waarin positionering, marketing en communicatie samenkomen. Ze werken samen met organisaties om sterke (internationale) merken te ontwikkelen die leiden tot commercieel succes. Dit wordt bereikt door doeltreffende boodschappen en sterke concepten te creëren. BBLD biedt ook merkontwikkeling, marketingstrategieën en een designstudio om organisaties te helpen bij het aantrekkelijk, tastbaar, verkoopbaar en deelbaar maken van hun verhaal. Ze streven naar opvallende marketing en reclame die resulteert in het behalen van gestelde doelen, zoals merkbekendheid, gedragsverandering, activatie en meer omzet. Het bedrijf werkt samen met The Unemployed Chefs en is gevestigd in Deventer.

Wil je weten wat BBLD verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BBLD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BBLD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BBLD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar BBLD reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BBLD

Bezoekers bekeken ook