Barbier Kaan

Barbier Kaan is een Kapper gelegen aan Diepenveenseweg 100 in Deventer.

Meer informatie over Barbier Kaan in Deventer

Barbier KAAN is een kapper die bekend staat om zijn kwaliteit en luisteren naar de wensen van de klanten. Het bedrijf is opgericht in 2013 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de bekendste kapperszaken in Deventer. Barbier KAAN is ook een erkend leerbedrijf en biedt stagiaires de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen tot een allround kapper. Daarnaast worden er workshops gegeven aan andere kappers die de fijne kneepjes van het vak willen leren. Het knippen kost €20,00, het trimmen van de baard €10,00 en het bijwerken van de contouren €7,50. Klanten zijn erg tevreden over de service en de kwaliteit van Barbier KAAN. Het bedrijf heeft ook een lookbook met verschillende kapsels en er zijn positieve reviews te vinden op de website. De contactinformatie van Barbier KAAN is te vinden op de website en de openingstijden zijn daar ook te raadplegen.

Wil je weten wat Barbier Kaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbier Kaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbier Kaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbier Kaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Barbier Kaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbier Kaan

Bezoekers bekeken ook