Autobedrijf Doornink

Autobedrijf Doornink is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Elbingstraat 6 in Deventer.

Meer informatie over Autobedrijf Doornink in Deventer

Autobedrijf Doornink is een autogarage die onderhoud, reparatie, occasions en APK-keuringen aanbiedt. Van 12 tot en met 27 augustus zijn ze gesloten vanwege vakantie. Ze bieden bandenwissels aan voor 30 euro per set banden op velg en 60 euro voor een losse bandenwissel. Daarnaast is het mogelijk om winter- of zomerbanden op te slaan voor 25 euro per seizoen. Het bedrijf adverteert niet altijd hun occasions op hun website, omdat ze vaak al verkocht zijn voordat ze "showroomklaar" zijn. Ze raden aan om te bellen voor het actuele aanbod. Ze bieden ook een BOVAG-Vakantiecheck aan voor 19,50 euro, waarbij meer dan 30 punten gecontroleerd worden. De APK-keuring kost altijd 45 euro, maar bij een grote beurt betaalt men alleen de afmeldkosten van 3,95 euro. Het bedrijf is aangesloten bij BOVAG en is een RDW-erkende garage.

Wil je weten wat Autobedrijf Doornink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Doornink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Doornink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Doornink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Autobedrijf Doornink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Doornink

Bezoekers bekeken ook