Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman

Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman is een Fotograaf gelegen aan Rozengaarderweg 55 in Deventer.

Meer informatie over Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman in Deventer

Auke Pluim is een ervaren fotograaf die zich bezighoudt met pers-, publiciteits- en reportagefotografie. Hij heeft ruime ervaring met het maken van beelden voor verschillende publicaties, zoals tijdschriften, persberichten en kranten. Naast zijn camera maakt Auke gebruik van zijn scherpe blik en ongedwongen werkwijze. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-22 51 56 43 en 0570-632171, en via e-mail apluim@tiscali.nl. Auke Pluim is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Deventer onder nummer 38019390. Het privacybeleid van Auke Pluim wordt beschreven op zijn website. Daarnaast zijn ook de algemene voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing.

Wil je weten wat Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auke Pluim Freelance fotograaf/Cameraman

Bezoekers bekeken ook