AMI Kappers Deventer de Vijfhoek

AMI Kappers Deventer de Vijfhoek is een Kapper gelegen aan Andriessenplein 37 in Deventer.

Meer informatie over AMI Kappers Deventer de Vijfhoek in Deventer

AMI Kappers Deventer de Vijfhoek is een kapsalon waar je altijd welkom bent, met of zonder afspraak. Ze bieden persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en hun medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen de uitgroei wilt laten bijwerken, zij zorgen ervoor dat je met een glimlach de salon verlaat. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. De salon biedt ook studentenkorting en op vertoon van je studentenpas betaal je minder voor een knipbehandeling en ontvang je 10% korting op andere behandelingen.

Wil je weten wat AMI Kappers Deventer de Vijfhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Deventer de Vijfhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Deventer de Vijfhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Deventer de Vijfhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar AMI Kappers Deventer de Vijfhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Deventer de Vijfhoek

Bezoekers bekeken ook