Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer

Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer is een Aikidoclub gelegen aan Gymzaal Polakkers, Zwaluwenburg 4A in Deventer.

Meer informatie over Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer in Deventer

Aikikai Ryushinkan Nederland is een Aikido-trainingscentrum gevestigd in Zwolle, Deventer, Den Bosch en Boxtel. Onder toezicht van Hubert van Ravensberg Shihan, een 6e Dan Aikikai Aikido-instructeur, biedt Ryushinkan trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden, ongeacht geslacht en leeftijd. Ze moedigen geïnteresseerden aan om twee gratis proeflessen te volgen om te ervaren wat Aikido is. Op zondag 26 september vond de AbN Stage plaats, geleid door vrouwelijke instructeurs, waar veel Ryushinkan-leden aan hebben deelgenomen. Ook hebben zij deelgenomen aan een training met meer dan 500 Aikidoka, inclusief Mitsuteru Ueshiba, de achterkleinzoon van Morihei Ueshiba. Voor meer informatie over locaties en lid worden, kan er contact worden opgenomen met sensei Marco Zanting voor Den Bosch/Boxtel.

Wil je weten wat Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aikikai Aikido Ryushinkan Deventer

Bezoekers bekeken ook